De Keuken van Sofie

Boeken

Boeken

Mijn eerste boek, Sofie, Lady & Chef, vertelt mijn persoonlijk verhaal tot het moment dat ik Lady Chef of the Year werd en het allemaal écht begon: mijn radiokookprogramma op MNM en mijn bakprogramma’s op TV. In Goe Gebakken & Goe Gebakken 2 en in De Meesterbakker kon ik al mijn passie voor bakken kwijt. Happy Days, is een boek over de mooie dagen uit mijn leven, over ongedwongen eten en genieten, met vrienden en familie. Een boek zoals het leven zou moeten zijn.

Iedereen Kan Bakken betekent de aanloop naar een feest, naar een bezoek, naar een picknick of naar een middag met de kinderen. Ik hoef nog maar de zak bloem boven te halen of ik begin al te neuriën en te zingen.

Op de groei 2

Op de groei 2

‘OP DE GROEI 2 SAMEN ETEN IS LEKKER EN LEUK’ biedt tal van toffe recepten voor de vele ‘eerste keren’ van je kind. De eerste echte maaltijd, de eerste verjaardag en de eerste brooddoos. Sofie kiest opnieuw voor vernieuwende recepten die de smaakzin van je kind ontwikkelen en snel klaar zijn in de dagelijkse drukte van een jong gezin. Verse en gevarieerde gerechten: geschikt voor de kleinsten en met pittige extra’s voor de mama’s en papa’s. Voor een topverjaardag maak je hartige en zoete hapjes met hier en daar een...


More...

De keuken van Sofie

De keuken van Sofie

Samen eten is samen genieten. Onder dat motto nodigt Sofie elke week een gast uit in haar keuken om samen te bakken en in de potten te roeren. De zestig lekkerste en leukste creaties werden verzameld in dit boek. Overzichtelijk opgedeeld in vier seizoenen vind je de favoriete gerechten, de klassiekers van oma, de zoete zondes of de buitenlandse ontdekkingen die Sofies bekende vrienden met haar deelden. Sofie zette hun gerechten moeiteloos naar haar hand en liet haar tafelgenoten smakken van genot. Met het kookboek ‘De keuken van...


More...

Op de groei

Op de groei

Lekker eten begint in de buik Vergeet die augurken, hamburgers en zuurstokken! Sofie Dumont geeft je in ‘Op de groei 1: Lekker eten begint in de buik’ een resem voedzame en zeer smakelijke alternatieven voor de grillige eetwilletjes tijdens de zwangerschap. Voor elk trimester is er keuze uit soepen, snacks, sapjes, salades en volle maaltijden. Allemaal gerechten die je de voedingsstoffen geven die je lichaam en je ongeboren baby op dat moment nodig hebben. Als je mini eenmaal klaar is voor de eerste vaste voeding, kun je...


More...

Iedereen Kan Bakken

Iedereen Kan Bakken

Nog nooit één taart gebakken? Shame on you! Want bakken geeft zoveel voldoening – wie wordt nu niet blij van een plak zelfgebakken cake? -, en met weinig tijd en moeite tover je iets geweldigs uit de oven. Zet die eerste stap en verwen je omgeving met (volkoren!) petit beurres en speculaaskoekjes, een punt heerlijke ‘light’ cheese cake of een muffin bomvol bessen…


More...

De Keuken van Sofie

De Keuken van Sofie

Het is zover! Mijn aller, allernieuwste boek ‘De Keuken van Sofie’ ligt in de winkel, vers van de pers – ’t Is bijna al even spannend als een soufflé uit de oven halen.


More...

Happy Days

Happy Days

Makkelijk, snel klaar en bovenal gezellig: dit boekt inspireert je om ongedwongen te genieten van lekker eten en heerlijk gezelschap. In 80 recepten.


More...

De Meesterbakker

De Meesterbakker

Hoe bereik je de bakperfectie? Over de perfecte taartbodem en 134 andere bakgeheimen.


More...

Goe Gebakken 2

Goe Gebakken 2

Het vervolg: deel 2 van de beste bakrecepten van Sofie, met cupcakes, hartige taarten voor picknicks en feestjes en zoveel meer.


More...

Goe Gebakken

Goe Gebakken

Vijftig geweldige recepten, van de lekkerste klassiekers zoals merveilleux tot mojitotaart, van Sofies Super Chocoladetaart tot warme worstenbroodjes en zoveel meer.


More...

Sofie, Lady & Chef

Sofie, Lady & Chef

Mijn persoonlijk verhaal, met 40 recepten en heel veel mooie foto’s van Sigfrid Eggers.


More...