Burgers met kaasschnitzels en coleslaw

  • 10min
  • 2P
  • Easy

Snel een hamburger maken met een hoop coleslaw en kaasschnitzel tussen, ik doe mee! Je zet hem in een wip op tafel en tis eens iets anders dan een vleesburger toch!

Ingrediënten (voor 2 personen)

4 mini kaasschnitzels met kruiden en pompoenpitten
4 sneetjes zoetzure augurk
4 hamburgerbroodjes

Coleslaw:
¼ witte kool
2 wortelen geschild
1 kleine ui gepeld
1 el mayo
1 el yoghurt
1 el azijn
1kl honing
Zwarte peper van de molen
Zout

Bereidingswijze

Leg de schnitzels op een bakpapier en bak 8 tot 10’ op 220°.

Rasp de kool, wortel en ui fijn in robot.

Meng er de rest van de ingrediënten onder.

Snij de burgers open , steek effe mee in de oven.

Leg per broodje 2 schnitzels, sneetje augurk en coleslaw.

Hoedje erop en prikker erin.

Ketchup, mosterd en mayonaise passen goed bij deze burger.