Chocolate & jam peanut butter bars

  • 3u
  • 12 stuks
  • Easy

Ingrediënten voor 12 bars

300 g ongepelde amandelen
75 g kokosnoot schilfers
180 g havermout
10 Medjoul dadels
100 ml kokosolie
80 g peanut butter
Snuifje zout

Frambozenjam

Cacaotopping
100 g cacaopoeder
100 ml kokosolie
3 el kokosbloesem siroop of agave, maple, …

Bereidingswijze

Cutter alles fijn tot een plakkerig mengsel.

Giet de helft van het mengsel in een vorm met bakpapier,  druk goed aan.

Smeer er 4 el frambozenjam over en verdeel er de andere helft van notenmengeling op, druk goed aan.

Topping: smelt de olie en meng de rest eronder.

Giet er de cacaotopping over.

Laat opstijven in de koelkast.

Snij in repen en bewaar in de koelkast.

Partners

In samenwerking met Kenwood

Je kunt elke soort pindakaas gebruiken die je lekker vindt, maar natuurlijke pindakaas werkt het beste.

Nee, je hoeft de jam niet te verwarmen voordat je het op de pindakaaslaag aanbrengt.

Ja, je moet de bars bedekken met folie tijdens het koelen in de koelkast.

Ja, je kunt deze bars invriezen. Bewaar ze in een luchtdichte verpakking en ze blijven ongeveer 2 maanden goed in de vriezer.