Croque wafel

  • 20min
  • 4P
  • Easy

Ja ze, dit is een gewone croque die we in een wafelijzer bakken voor dubbel zoveel fun. 🙂 Je kiest je brood, kaas en waarom eens geen sneetje vleesbrood, fijne sneetjes tomaat en klaar! Wie is er nu geen fan van deze klassieker met smeltende kaas?

Ingrediënten (voor 4 personen)

16 Sneetjes wit brood
21 sneetjes kaas
21 sneetjes vleesbrood Strasbourg
3 tomaten in fijne schijfjes
Wat koolzaadolie om in te smeren

Bereidingswijze

Leg 8 sneetjes brood op een plank.

Leg er 1 sneetje kaas op, 1 sneetje hespenworst en 3 sneetjes tomaat, weer ½ snee kaas en leg de 8 andere boterhammen erop.

Smeer beide onderste kanten in met wat koolzaadolie.

Bak 3-tal min op medium high, bak de rest op dezelfde manier af.

Serveer onmiddellijk.

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op Instagram met @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.