Croque wafeltjes met beenham, jonge kaas, basilicum en tomaat

  • 15min
  • 4P
  • Easy

Ingrediënten (Voor 4 personen)

2 vellen kant en klaar bladerdeeg
8 sneetjes jonge bio kaas
8 sneetjes beenham
1 bot basilicum
1 doosje zongedroogde tomaatjes

Bereidingswijze

Snij basilicum en tomaatjes fijn , verdeel gelijkmatig over 1 vel bladerdeeg
Beleg met hesp en dan met kaas
Snij in stukken zodat ze in je wafelijzer passen , vorm maakt  niet uit
Laat 5 min bakken , haal ze eruit als ze krokant en goudbruin zijn

Kids versie

Snij de gebakken wafels in driehoeken
Maak oogjes van komkommer  en olijfjes , tanden van reepjes kaas en de tong van hesp

Partner

In samenwerking met Passendale.

Logo Passendale

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op Instagram met @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.