Frozen cocktail van ananas, gin en munt
Ingrediënten (Voor 6 personen)
1 eetklare ananas
½ bot munt
3 el agave
Sap v 2 limoenen
240 ml herbalist Gin
Versiering :
Ananas schijfje
Muntblaadje
Zout voor de rand
Bereidingswijze
Steek 4 glazen in de diepvries
Snij het groen van de ananas en snij een volgende mooie schijf af als versiering, hou opzij
Schil de rest van de ananas, verwijder hart en snij in stukken en steek min 2 uur in diepvriezer
Doe dan de bevroren blokjes ananas, munt , agave, limoensap en gin in een blender
Mix tot alles fijn is
Draai de glazen op de ananas , dan in het zout
Verdeel de cocktail in glazen , werk af met ananas en munt
Dien onmidelijk op met een leuk rietje
Tip
Ook heerlijk met mango en dragon bv.
Partners
In samenwerking met Kenwood.