Gezonde granola met havermout, kokos en chocolade

  • 35min
  • 1 pot 500gr
  • Easy

Dit is pas een feel good ontbijt! De geur alleen al maakt me helemaal happy, om nog te maar te zwijgen van de smaak. Met weinig ingrediënten heel snel gefixt, en gelukkig, want hij is mega snel op! Hoera voor een gezond en heerlijk ontbijt. Ik eet hem uit het vuistje met melk en banaan of met yoghurt en rood fruit. Good morning!

Ingrediënten

250 g havermout (glutenvrije)
75 g kokosschilfers
Snuif zeezout
1 tl kaneel
2 el cacaopoeder ongezoet
30 g kokosolie
1 el agave

Bereidingswijze

Smelt de olie, meng er de agave en cacaopoeder onder.

Meng havermout eronder en dan de kokosschilfers.

Verdeel op een ovenplaat met bakpapier.

25’ op 150°.

Bewaar in pot met deksel.

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op Instagram met @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.