Glutenvrije havermoutpannenkoeken

  • 30min
  • 12st
  • Easy

Pannenkoeken zijn altijd een goed idee! Deze zijn met havermout gemaakt, zoooo smeuïg en heerlijk! De vele vezels en het feit dat ze glutenvrij zijn, is extra goed voor iedereen!! Havermout pannenkoeken, zo makkelijk om te maken!  

Ingrediënten (12 stuks)

125 g havermout glutenvrij
2 eieren
500 ml cashewmelk (of melk naar keuze)
1 vanillestok
1 snuif zout
50 g agave of ahornsiroop
Kokosolie om te bakken  

Bereidingswijze

Doe alle Ingrediënten in een blender en mix tot alles fijne structuur, en je kan beginnen bakken -:)  Ik zei het toch, zo makkelijk!  

Verwarm je koekenpan goed en vet in met wat kokosolie. Giet wat deeg in de pan en draai wat rond. Laat eerst goed bakken, anders ga je ze niet makkelijk kunnen flippen. Draai ze om en laat nog even bakken 

Bak het deeg op dezelfde manier helemaal op? Serveer met ahornsiroop of je favo toppings. Ik steek ze ook graag de brooddoos van Grace en she loves it!