Little monsters hot dogs

  • 25min
  • 6 kids
  • Easy

Dat monsters ook schattig en lekker kunnen zijn, bewijzen deze broodjes. Na een hele namiddag spelen zetten de kinderen maar al te graag hun tanden in deze kleine monsters, en ik ook ! 😉

Ingrediënten (voor 6 kleine monsters)

2 chipolataworsten van kip
olijfolie
2 tomaten
3 groene olijven
1 grote augurk
1 theelepel biomosterd (zonder graantjes)
1 eetlepel rauwe honing
2 eetlepels mascarpone
6 minisandwiches

Bereidingswijze

Bak de worsten gaar in een pan met olijfolie.

Snijd de tomaten in schijfjes. Snijd de olijven in ringetjes. Snijd de augurk in 6 fijne reepjes.

Meng de mosterd, de honing en de mascarpone en doe het mengsel in een spuitzak.

Snijd de sandwiches doormidden.

Leg de schijfjes tomaat tussen de sandwiches.

Snijd elke worst in 3 stukken en leg ze zo tussen de sandwiches dat elk stuk net uit de sandwich komt piepen.

Dep de ringetjes olijf droog en wrijf ze even in met honing. Plak ze vast op de sandwiches voor de ogen.

Stop de reepjes augurk tussen de tomaat en de worst voor de tong.

Teken met de spuitzak tandjes op de worst.

Tip

Proef eens van de mosterddressing om na te gaan of hij niet te sterk is voor de kindjes.

Ja, je kunt de Little Monsters hot dogs van tevoren maken en opwarmen. Bewaar ze in een luchtdichte container in de koelkast en verwarm ze voor het serveren in de oven of magnetron. Teken de tandjes met de spuitzak pas wanneer je ze gaat serveren.