Oreo’s enrobed in broodpudding
Benodigdheden
Broodmes
Plank & mes
Ovenschaal & kom
Borsteltje
Maatbeker
Klopper
Zeefje
Weegschaal
Ingrediënten
Een klontje zachte boter
400 g wit brood (of andere restjes brood, boterkoeken)
5 eieren
750 ml melk
50 g suiker
1 vanillestok
1 tl kaneel
1 el poedersuiker
1 handvol amandelschilfers
4 Oreo enrobed witte chocolade
4 Oreo enrobed melkchocolade
Bereidingswijze
Snij brood met korst in blokjes van 2 cm en schik ze in een lichtjes ingevette ovenschaal.
Klop melk, eieren, suiker, kaneel en vanille goed onder elkaar, giet erover en meng kort.
Laat 20 min rusten.
Breek de Oreo’s doormidden en steek ze in de schaal, bestrooi met amandelschilfers.
Bak 40 min op 175°C à 180°C in een voorverwarmde oven.
Bestrooi met bloemsuiker.
Partner
In samenwerking met Oreo.