Ovenschotel met scampi-spinazie pasta

  • 30min
  • 4p
  • Easy

Een romige ovenschotel met tomaat, spinazie, geitenkaas en scampi’s! De ideale schotel om te maken als je niet veel tijd hebt, maar wel zin hebt in iets heel lekker. Alles gaat samen in de ovenschotel en dan gewoon de gekookte pasta doorroeren, klaar!  

Ingrediënten (4p)

220 g zachte geitenkaas
250 g kerstomaatjes
1 grote ui fijn gesneden
5 teentjes look fijn gesneden
2 el Italiaanse kruiden
1 potje tomatenconcentraat
400 g gepelde scampi’s (eventueel uit de diepvries)
2 el olijfolie
1 kl zout
1 kl zwarte peper
10 bevroren spinazie balletjes (natuur)
350 g pasta naar keuze
1 grote bot basilicum
100 g geraspte Parmezaan

Bereidingswijze

Verwarm je oven voor op 200°. Verdeel  alle ingrediënten open in een grote ovenschaal en steek voor 20 à 25 min in de oven.  

Kook onderussen de pasta zoals vermeld op verpakking.  

Haal eruit, meng even onder elkaar en meng er nu de pasta basilicum en kaas eronder. Serveer en geniet!