Wrap met pesto-omelet

  • 15min
  • 4P
  • Easy

Een rode bieten tortilla gevuld met cheesy pesto van basilicum, zachte avocado en pittige microgreens. Opgerold tot een supermooie tortilla. Hiermee heb je een bom van groenten binnen als lunch, super toch!

Ingrediënten (voor 4 personen)

4 el basilicumpesto
5 eieren
1 klont boter
Peper en zout van de molen
2 avocado’s
2 potje micro greens (kan ook met waterkers of spinazie)
4 rode bieten tortilla’s (Kan ook met wortel of chili paprika tortilla’s)

Bereidingswijze

Klop de eieren los in een kom met peper en zout, voeg de pesto toe.

Meng alles goed onder mekaar.

Doe een klontje boter in een pan en laat opschuimen.

Giet de helft van eiermengeling in de pan, laat ze zachtjes bakken tot hij vanboven nog een klein beetje blinkt. Je bakt de omelet maar langs 1 kant. Bak op dezelfde manier de andere omelet.

Snij de omelet in 2 en leg de helft van de omelet op de tortilla.

Leg hierop de micro greens en een sneetjes avocado.

Rol toe en pak in in boterhammenpapier.

Klaar voor in je lunchbox!

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op Instagram met @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.