Wrap van spinazie-omelet met geitenkaas

  • 45min
  • 4P
  • Easy

Een geweldige manier om een snel en gezond ontbijt, brunch of lichte lunch uit je mouw te schudden. De zachte geitenkaas tussen de spinazie is gewoon hemels. Je mag zelf freewheelen met de vulling natuurlijk, denk maar aan avocado, reepjes kip of spekjes als je niet vegetarisch bent.

Ingrediënten (voor 4 personen)

Wrap:
8 grote eieren
Peper en zout
150 g bladspinazie
½ bot basilicum

Vulling:
250 g spinazie
2 verse geitenkaasjes
Basilicumblaadjes
250 g tomaatjes in schijfjes
2 el cashewnoten

Bereidingswijze

Doe alles voor de wrap in een blender en mix fijn.

Verwarm een koekenpan met een klont boter, giet ¼ van het deeg erin een draai tot een mooie ronde vorm, laat verder bakken op matig vuur.

Eens de wrap ook aan de bovenkant gaar is beleg je de helft met spinazie, basilicum, tomaat, blokjes geitenkaas en cashewnoten, en plooi dicht.

Meng de eiermengeling telkens opnieuw goed voor je bakt.

Ga op dezelfde manier verder voor de 3 volgende wraps.

Dit gerecht is het lekkerst als je het direct na bereiding serveert. Wil je het gerecht bewaren, dan kun je het maximaal één dag in de koelkast bewaren.

Dit recept bevat geitenkaas, wat lactose bevat. Mensen met een lactose-intolerantie kunnen ervoor kiezen om de geitenkaas te vervangen door een lactosevrije kaas of het gerecht zonder kaas te maken.