rabarbercrumble door Sofie Dumont

Overige recepten

De oven biedt duizend-en-één mogelijkheden. Appeltaart, zandkoekjes of volkoren brood? Jazeker! Maar mijn recepten om te bakken gaan nog een stapje verder. Waan je in la bella Italia door zelf pizza te maken, probeer de hartverwarmende quiche met gerookte zalm op een koude avond of vul je ovenschotel met een krokante rabarbercrumble. Je krijgt meteen het water in de mond, wanneer de verrukkelijke geur zich door het huis verspreidt. Let’s get baking!

  • 30min + afkoelen
  • 8-10 porties

Banketbakkersroom

  • 30min + 1u30 afkoelen
  • 4 bowls
  • Next level

Chocolade bowls Grace

  • 1u30
  • 15 stuks
  • Next level

Eclair

  • 30min
  • 4 stuks
  • Next level

Moelleux

  • 30min - 1 nacht opstijven
  • 4P
  • Easy

Tiramisu