Mijn visie

De lat ligt vandaag hoog. We hollen onszelf voorbij en vergeten te vaak om even tot rust te komen. Daarom wil ik met mijn recepten je in de eerste plaats aanmoedigen om gezellige momenten van rust en ontspanning te creëren voor jezelf, je gezin, vrienden en familie.

Ik wil je goesting geven om te koken en te bakken, want lekker eten is een leuke manier om anderen én jezelf te verwennen. Het moet niet perfect zijn, als het maar smaakt. Ik hoop dat het resultaat gulzig wordt gedeeld met vrienden en familie of je een moment van rust geeft. Of wat dacht je van een gezellige pauze met je collega’s? Even ontspannen en tijd nemen om te genieten kan ongelooflijk deugd doen.

“Met smakelijke recepten wil ik inspireren tot momenten van rust en ontspanning.”

Ik heb graag mensen rondom mij en vind het heerlijk om ze te verrassen met een tafel vol goed eten. Als chef en mama kook ik zoveel mogelijk met verse en lokale producten en zo gevarieerd mogelijk. Ik wil de beste smaken naar boven halen en jou inspireren met haalbare recepten voor de kleinsten, gezellige momenten, pure verwennerij of een pauze.

In de keuken hou ik niet van regeltjes. Als je voldoende afwisselt, mag alles. Dus als Grace soms om een snoepje vraagt, maak ik – als het kan – het liefst samen met haar iets lekkers. Van kleins af aan geef ik haar goed eten met de paplepel mee en laat ik haar helpen in de keuken. Zo leert ze op een leuke manier nieuwe smaken ontdekken. Dat is dubbel en dik genieten voor iedereen. Zelf zin in iets lekkers? Geniet er dan ten volle van!

Tijd voor een lekker moment.