Breakfast havermout tiramisu en glaasje Cava Ars Collecta van Codorniu

  • 10min
  • 2P
  • Easy

Ingrediënten (voor 2 personen)

2 kopjes havermout
4 kopjes melk
2 el mascarpone
1 vanillestok
2 ristretto koffies
Cacaopoeder
2 kl gezonde choco, home made

Glas bubbels:
Codorniu Ars Collecta

Bereidingswijze

Havermout
Doe de havermout, melk en vanillestok in een kookpotje.

Laat 1 min opkoken, zet het vuur uit, laat even rusten.

Roer er stevig de mascarpone onder.

Leg in elke kom een koffielepel gezonde choco.

Verdeel daarover de havermout.

Bestrooi rijkelijk met cacaopoeder en giet er de ristretto over…

Klaar!

Gezonde choco
2 el notenboter
2 el rauwe cacaopoeder
Een paar el melk/notenmelk
2 el yukon siroop
Alles mixen, en klaar!

Op zondag, mag daar zeker een glaasje Cava bij 🙂

Ja, je kunt Haver-mout Tiramisu van tevoren maken. Bereid het mengsel de avond ervoor en laat het een nacht in de koelkast staan zodat de havermout goed kan weken.