Hartige groenten-cupcakes

Ingrediënten (voor 8 stuks)

Krokant “bakje”
1 vel korstdeeg
2 el sesamzaad
1 kl currypoeder

Vulling
350 g zachte verse geitenkaas
Groenten die je kids lusten:
wortelen, mais, sla, tomaat, courgette, radijsjes…
in schijfjes gesneden en besprenkeld met wat zachte olijfolie

Bereidingswijze

Strooi de curry en de sesam over het deeg. Druk het deeg goed aan en prik erin met een vork.
Bak blind in een cupcake-vorm (neem harde vormen in metaal of silicone) met bakpapier erin, 12 minuten op een voorverwarmde oven aan 185°.
Roer de geitenkaas los. Snij de gewassen groenten fijn en meng met de olijfolie.
Vul de taartjes op met de geitenkaas, en werk af met de groenten erop.

Tip

Je kan deze taartjes vullen met mascarpone, roomkaas, yoghurt … wat je kapoen het liefste eet, idem met de groenten…