Ijslolly van ananas en kokosnoot

  • 40u diepvries / 15min
  • 10 kleine lollys
  • Easy

Ingrediënten

Voor 10 kleine of 7 grote vormpjes
1/2 ananas
200 ml ongezoete kokosroom
1 eetlepel honing
3 cm verse gember
1/2 biologische limoen
1 handvol geraspte kokos

Instructies

1. Snijd de ananas in stukken.
2. Doe de ananas, kokosroom, honing en gember in een kom.
3. Rasp de schil van de limoen en voeg samen met het limoensap toe aan het mengsel. Mix alles.
4. Breng aan de kook.
5. Zeef het mengsel.
6. Laat afkoelen.
7. Giet het mengsel in ijslollyvormpjes en stop ze in de diepvriezer.
8. Steek er een stokje in wanneer ze half bevroren zijn.
9. Laat de ijslolly’s even ontdooien en rol ze in de geraspte kokos om ze te versieren.

Dit recept is afkomstig uit het boek “Op de groei 1“.