No bake brownies :)

Zalig en gezond tussendoortje!

Ingrediënten (voor 14 stuks)

270 g choco ( recept )
120 ml kokosbloesemsiroop biotona
220 g amandelpoeder
80 g hazelnoten, fijngehakt
300 g gesmolten chocolade (min 70 % cacao )
pistachenoten, grof gehakt
2 el gojibessen
snuifje fleur de sel

Bereidingswijze

Meng de choco, amandelpoeder, hazelnoten en kokosbloesemsiroop onder elkaar.
Schep er ballen van en laat 1 u opstijven in de koelkast.
Dompel in gesmolten chocolade (niet te warm ) en leg op plaat met bakpapier.
Bestrooi met pistachenoten, gojibessen en fleur de sel.
Laat opstijven en bewaar in de koelkast.

Tip

Je kan ook freewheelen met andere soorten poeder van noten : hazel, kokos…

Partners

In samenwerking met Biotona

Biotona Sofie Dumont

en Kenwood