Tomaat-Mozzarella taartjes met pesto

  • 35min
  • 4P
  • Easy

Deze easy pesto taartjes met zongedroogde tomaatjes en mozzarella draai je met weinig effort in elkaar! Een echt feest, zomer in een taartje. Ze passen perfect op je brunchtafel, als picknick of lunch met een fris slaatje.

Ingrediënten

1 rol bladerdeeg
150 g verse basilicum pesto
150 g mozzarella balletjes
½ bot basilicum
1 potje zachte zongedroogde tomaatjes
40 g Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Rol het bladerdeeg open en snij in 4 stukken.

Verdeel er in het midden de pesto over.

Daarop de tomaatjes, de helft van de basilicum en de mozzarella bolletjes.

Rol de zijkanten op zodat je ronde taartjes vormt.

Rasp de Parmezaan erover.

Bak 25min aan 185-190°.

Serveer lauw, strooi er nog wat basilicum over.

Ja, je kunt de taartjes van tevoren maken en bewaren in de koelkast tot je ze gaat serveren.

Ja, je kunt de taartjes invriezen nadat je ze hebt gebakken en afgekoeld.