Je winkelwagen is leeg
10min
Easy
Wil je zelf aan de slag met deze frambozenlimonade? Ontdek het volledige recept hier!
200 g verse frambozen sap van 0.5 citroen 2 eetlepels stevia spuitwater
Kook de frambozen tot ze zacht zijn.
Plet de frambozen met een pureestamper.
Breng op smaak met het citroensap.
Duw de frambozenpuree eventueel door een zeef en voeg de stevia toe.
Doe 25 ml siroop in een glas en giet er spuitwater bij.
Bewaar maximaal 4 dagen in een flesje in de koelkast.
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Voor dit recept
Geen extra tips nodig, just enjoy!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!