Ben jij ook zo verlekkerd op gebak dat recht uit de oven komt?Gebakzondersuikerofglutenvrij? Droom je weg bij perfect afgewerktemuffinsen eclairs? Met mijngebakreceptenwaan je je een volleerd patissier. Smullen van homemade frangipanes, trakteren op zachte cupcakes, uitpakken met versierde donuts… Gebakjes zijn feestelijk én gevarieerd. Van pure eenvoud tot kleurrijke toppings. Altijd en overal een smakelijk schot in de culinaire roos!

Taart & gebak
Taart & gebak
Ben jij ook zo verlekkerd op gebak dat recht uit de oven komt?Gebakzondersuikerofglutenvrij? Droom je weg bij perfect afgewerktemuffinsen eclairs? Met mijngebakreceptenwaan je je een volleerd patissier. Smullen van homemade frangipanes, trakteren op zachte cupcakes, uitpakken met versierde donuts… Gebakjes zijn feestelijk én gevarieerd. Van pure eenvoud tot kleurrijke toppings. Altijd en overal een smakelijk schot in de culinaire roos!
1u + 1u bakken + 2u koelen
Next Level
Perentaart met Frangipane van Pistachenoten en Oranjebloesem (Baklava Style)
30min + 1 nacht koelkast
Easy
Vegan yoghurt-frambozen cheesecake zonder oven
3 uur rusten / 50min
Medium
Kerststronk met espresso, meringue en geglaceerde kastanjes
60min + 4 uur in de koelkast
Easy
Chocomousse taart met speculoos en sesam caramel
1u + 30min bakken + 1u afkoelen
Next Level
Chocolate layer cake met chocolade tahin icing
2u (inclusief afkoelen en opstijven)
Chocoladetaart met Peanut Butter Room en Banaan
30min. + 4u opstijven in koelkast
Next Level
Chocolade bavarois met gezouten caramel pinda’s
50min + 1u opstijven + 3u koken
Next Level