Pluk de slabladeren, was en zwier ze. Doe dit heel voorzichtig zodat de bladeren volledig en mooi blijven.
Kook de eieren 10 min en leg ze 10 min in een grote kom ijskoud water.
Leg de kerstomaatjes in een kom, giet er kokend water over en laat 2 min staan.
Spoel ze met koud water en schil ze, hou ze apart.
Verdeel de sla over mooie schaaltjes of glazen, daarop de tomaatjes en daarop de garnalen.
Werk af met een gulzige lepel cocktailsaus.
Duw de dooier en eiwit apart door een zeef zodat je een fijne textuur krijgt, of stamp ze fijn met een vork, meng fijngestampte dooier en eiwit onder elkaar en verdeel over de schaaltjes.
Serveer met extra cocktailsaus aan tafel en partjes citroen.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.