Schil de knolselder, snij hem doormidden en snij in dunne plakken. Stoom een 5-tal minuten gaar. Was en zwier de postelein uit.
Snij het wit van prei fijn.
Tomaat-groentesaus: Pel de look en ui, snij fijn en stoof samen aan met de prei in olijfolie. Snij de paddenstoelen fijn en laat al roerend een 5-tal minuten meebakken. Voeg de tomatencoulis en oregano toe. Laat 15 min zacht sudderen onder een deksel.
Witte saus: Snij de basilicum fijn. Klop het ei los en meng met de ricotta, peper en parmezaan onder elkaar.
Vul een ovenschaal met de quinoa, druk goed aan, met een vierkant bakje bv. Strijk daarover een deel van de tomaten-groentesaus egaal uit. Leg daarop een deel van de schijven knolselder. Bestrijk met het ricottamengsel en leg daarna nog een laag knolselder en hierop komt de rest van de groentesaus. Bedek dan alles met postelein en vervolgens met sneetjes mozzarella. Bak ongeveer zo’n 35 à 40 min af op 180°.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.