Biscuit:
Verwarm de oven voor op 175°.
Doe alle ingrediënten voor de biscuit in een kom en mix 5 min goed door tot een gladde lichte massa.
Giet het beslag in 2 ingevette, bebloemde springvormen.
Bak gedurende 40 min en laat afkoelen op een rooster.
Popcorn:
Verwarm de olie in een hoge pot, roer er de maïskorrels door en plaats het deksel erop. Laat poffen.
Schud de pot regelmatig tijdens het poffen zodat de korrels niet aanbranden.
Meng er de honing en het zout onder en laat afkoelen.
Icing:
Doe alle ingrediënten in een kom en mix 5 min stevig op.
Kleef een eerste laag biscuit vast op een bord met wat icing en besmeer rondom rond met de icing.
Leg er de volgende biscuit op en besmeer opnieuw rondom rond met de icing.
Herhaal dit met de 2 laatste biscuits.
Schraap met een palet het teveel af van de biscuit om een ‘naked ‘ effect te krijgen.
Je kan het ook gewoon laten als je dat verkiest.
Leg de popcorn op een hoopje en druk wat aan.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.