Vlees: Maak van het limousin gehakt kleine burgertjes en rol de zijkant in gedroogde bieslook.
De picanha kan je in geconcasseerde peper duwen langs 1 kant.
Merguez in kleinere worstjes draaien.
Entrecote en spiering, doormidden en in dikke repen.
Witte pens in schijven.
Schik alles mooi op een plateau.
Witloof-knolselder salade: Doe 2 el mayonaise met een koffielepel mosterd en 2 el water in een kom en roer los.
Snij de knolselder in fijne plakjes en dan in fijne reepjes en voeg toe.
Snij witloof en ajuin fijn en meng alles onder elkaar.
Salade van parmezaan en ansjovis: Doe alle ingrediënten, behalve de sla, en de helft van de parmezaan in een hoge maatbeker.
Zet er de staafmixer in en mix alles fijn.
Snij de slaatjes in schijven en leg open op een bord.
Sprenkel de vinaigrette erover en rasp de rest van de kaas erover.
Denk ook aan de eventuele vegetariërs aan tafel: gemarineerde tofu, plantaardige worstjes, veggieburgers, paddenstoelen…
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.