Maak de vanillepudding en laat afkoelen. Snij 8 niet te fijne sneetjes brood en leg ze open op een vlak werkblad. Duw met een glaasje rond de korst het kruim dunner. Ga eens met de klopper door de pudding en doe hem in een spuitzak. Spuit de pudding mooi egaal op elk sneetje, leg nu 4 sneetjes met de pudding kant op elkaar zodat je 4 toasts krijgt met pudding vanbinnen.
Klop de eieren los in een grote schaal met snuifje zout, klop de melk eronder en leg de gevulde toasts hierin, laat even zwellen en draai ze dan om. Zorg ervoor dat alle brood en ook korsten bedekt zijn met het eiermengsel, draai ze zorgvuldig om. Verwarm een koekenpan en smelt er een klont boter in. Leg de toasts erin en laat op middelmatig vuur gelijkmatig kleuren gedurende een 4-tal minuten. Draai om en bak opnieuw 4-tal minuten.
Bestrooi elke bovenkant egaal met fijne suiker en ga er met de bunsenbrander over tot je een gecarameliseerde en krokante bovenkant krijgt. Serveer onmiddellijk.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.