Snij de tomaatjes en komkommer en verdeel op de borden, leg er een toefje mayo bij.
Leg op de 4 sneden brood een laag geraspte kaas, daarop de hesp en opnieuw geraspte kaas.
Leg de 4 sneetjes brood erop en besmeer de buitenkant met boter.
Bak eerst de eitjes sunny side up met peper van de molen en zout, opgelet: de dooier moet nog lopend zijn, hou opzij.
Laat een koekenpan opwarmen op het vuur, leg de croque met de boterkant in de pan.
Laat een 2-tal min. bakken zodat kaas smelt, voeg boter toe aan de pan en draai de croques om, bak ze nog een 2-tal minuutjes langs de andere kant.
Snij ze doormidden en leg ze op het bord met de gebakken eitjes erop.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.