Smelt op laag vuur de boter, suiker en chocolade.
Zeker niet laten koken, gewoon smelten en goed blijven roeren.
Eens alles mooi gesmolten en gebonden meng je er, van het vuur de eieren onder tot alles mooi blinkt.
Vet 4 cirkelvormen in, snij 4 banden bakpapier, 1 cm breder dan je inox cirkel, rol ze op en kleef ze tegen de rand.
Zorg dat ze mooi recht afgesneden zijn, zodat ze perfect tegen de rand van de bodem passen, zet ze op een rechte bakplaat met bakpapier.
Verdeel het chocolade mengsel in de 4 cirkels, ik doe dat met een spuitzak.
Laat min 2 u opstijven in koelkast.
Verwarm de oven voor op 185°.
Steek in elke cirkel een chocolade praline of een stuk extra chocolade.
Bak ze gedurende 18 min.
Laat ze even staan.
Neem de cirkel weg, ook het bakpapier.
Strooi er wat cacaopoeder op en serveer met een bolletje vanilleroomijs als je dat lust.
Jaaa, dit is chocolate heaven!
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.