Rabarber aardbei yoghurt ontbijtpops

  • 10min / 1 nacht freezer
  • 6 stuks
  • Easy

Ingrediënten (Voor 6 ijsvormpjes)

250 aardbeien
250 g rabarber
2 el agavesiroop
200 g kokosyoghurt

3 el geroosterde havermout

Bereidingswijze

Doe de rabarber en aardbei in stukjes met de agavesiroop in een pan.

Laat 5 min pruttelen tot je een compote krijgt, laat afkoelen. Mixen hoeft niet.

Vul de ijsvormpjes met de compote en de yoghurt, duw de havermout erin.

Laat 1 nacht opstijven in de freezer. Bewaar bevroren in de freezer.

Tip

De havermout vervangen door granola smaakt ook heel lekker!

Het duurt meestal enkele uren voordat de ontbijtpops volledig zijn bevroren. Dit kan variëren afhankelijk van de grootte van de popsicle-vormpjes en de temperatuur van je vriezer. Het is raadzaam om ze ‘s nachts of gedurende ten minste 4-6 uur in de vriezer te laten staan voordat je ze uit de vormpjes haalt.
Ze kunnen enkele weken in de vriezer worden bewaard.