Sparkling blanco de verano

Favorieten

15min

Easy

Blanco de verano is een aperitief die vakantie uitstraalt. Heerlijk verfrissend, mega wow en helemaal niet moeilijk, let's party!

Blanco de verano is een aperitief die vakantie uitstraalt. Heerlijk verfrissend, mega wow en helemaal niet moeilijk, let's party!
Kitchen must haves
SHOP JOUW MOEDERDAG CADEAU

Een heerlijke ontbijtbox vol liefde, de nieuwste Philips airfryer met stoomfunctie of mijn handgemaakte messen uit Thailand?

Shop Now Alle recepten
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4p

0.5 meloen cavaillon
0.5 honing meloen
1 citroen, gewassen
2 persappelsienen
4 kl honing
4 handjes blauwe druiven
Paar takken munt
1 fles cava

Ijsblokken
Grote bol glazen
Meloen schepje om bolletjes te maken

0.5 meloen cavaillon
0.5 honing meloen
1 citroen, gewassen
2 persappelsienen
4 kl honing
4 handjes blauwe druiven
Paar takken munt
1 fles cava

Ijsblokken
Grote bol glazen
Meloen schepje om bolletjes te maken

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Snij de meloenen doormidden en draai er mooie ronde balletjes uit, verdeel in de glazen. Snij de citroen in fijne schijfjes en verdeel erbij, voeg in elk glas de honing, het koude sinaasappelsap en de druiven.

Zet de glazen een half uurtje eventueel koud, dan is het echt mooi fris. Voeg ijsblokken en 2 taken munt in het glas en top af met cava. Serveer onmiddellijk!

Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.