Vichyssoise van asperges met muntpesto
30min
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?1 ui
1 l gevogeltebouillon
peper en zout
1 kg witte asperges
Je winkelwagen is leeg
30min
•Easy
Wil je zelf aan de slag met vichyssoise van asperges met muntpesto? Ontdek het volledige recept hier!
1 ui
1 l gevogeltebouillon
peper en zout
1 kg witte asperges
1 ui
1 l gevogeltebouillon
peper en zout
1 kg witte asperges
We brengen een in boter gebruinde ui, de geschilde stengels van 1kg witte asperges en 1l gevogeltebouillon aan de kook. Wat peper en zout erbij, 10 minuutjes laten sudderen en volledig laten afkoelen. We mixen met 25cl room en 250g Griekse yoghurt en serveren het soepje in mooie glazen, afgewerkt met plakjes aspergepunten en homemade muntpesto.
We gaan voor light room en light yoghurt.
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!