Verwarm de oven voor op 190° en snij de courgette in schijfjes.
Dep de mozzarella goed droog en snij in dunne schijfjes, dep nog eens goed droog.
Rol het deeg open en smeer in een cirkel, op 7 cm van de rand, de tomatensaus open.
Leg daarop de courgette en mozzarella schijfjes trapsgewijs en strooi de gemalen Parmezaanse kaas erover. Vouw de buitenkant van het deeg hierover.
Snij een ster in het midden van het deeg met 8 punten, vouw elke punt telkens over en kleef de punten deeg in het deeg van de zijkant.
Bestrooi met oregano en bak 35 min aan 190°.
Laat even afkoelen en dien op, eventueel met een groen slaatje erbij.
TIP
Maak dit gerecht ook eens met schijfjes pompoen of knolselder in de plaats van courgette.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.