Plaats alle ingrediënten in een hoge maatbeker en mix gedurende 3-4 minuten tot je een glad en homogeen deeg hebt.
Leg de sneetjes spek op een bakplaat met een siliconen bakmat. Meng de honing met het gerookt paprikapoeder en verdeel een theelepel honing over elk sneetje spek. Smeer het gelijkmatig uit met een borsteltje.
Bak het spek 10-12 minuten op 180°C, tot het mooi gekarameliseerd is. Houd het warm.
Verwarm je wafelijzer voor op stand 4 en vet het lichtjes in zodra het warm is.
Giet het deeg in het wafelijzer en bak gedurende ongeveer 4 minuten, tot de wafels goudbruin zijn. Leg ze op een afkoelrekje.
Herhaal dit proces met het resterende deeg, vet het wafelijzer telkens opnieuw in voordat je het deeg erin giet.
Leg op elke wafel 2 sneetjes spek en drizzle er wat extra gerookte honing over.
Serveer onmiddellijk.
Tips
Geen extra tips nodig, just enjoy!