Glutenvrije amandel-tijm crackers
30min
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?1 ei
200g fijn amandelpoeder
1 el chiazaad
1 tl zout
1 el tijm, fijn gesneden
Je winkelwagen is leeg
30min
•Easy
Makkelijk zelf te maken én glutenvrije crackers met amandel en tijm om met de lekkerste dips te serveren!
1 ei
200g fijn amandelpoeder
1 el chiazaad
1 tl zout
1 el tijm, fijn gesneden
1 ei
200g fijn amandelpoeder
1 el chiazaad
1 tl zout
1 el tijm, fijn gesneden
Meng alle ingrediënten doorheen tot een deeg.
Rol het mengsel uit tussen 2 vellen bakpapier.
Snij er koekjes uit in de gewenste vorm, met een vormpje of met de hand.
Bak gedurende 15 à 20 minuten in een voorwerwarmde oven op 170°.
Laat afkoelen en serveer met je favoriete dip.
Geen extra tips nodig, just enjoy!
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!