Glutenvrije amandel-tijm crackers

Favorieten

30min

Easy

Makkelijk zelf te maken Γ©n glutenvrije crackers met amandel en tijm om met de lekkerste dips te serveren!

Makkelijk zelf te maken Γ©n glutenvrije crackers met amandel en tijm om met de lekkerste dips te serveren!
Kitchen must haves

IngrediΓ«nten

Wat heb je nodig?
Aantal: 20 stuks

1 ei
200g fijn amandelpoeder
1 el chiazaad
1 tl zout
1 el tijm, fijn gesneden

1 ei
200g fijn amandelpoeder
1 el chiazaad
1 tl zout
1 el tijm, fijn gesneden

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Meng alle ingrediΓ«nten doorheen tot een deeg.

Rol het mengsel uit tussen 2 vellen bakpapier.

Snij er koekjes uit in de gewenste vorm, met een vormpje of met de hand.

Bak gedurende 15 Γ  20 minuten in een voorwerwarmde oven op 170Β°.

Laat afkoelen en serveer met je favoriete dip.

Tips

Geen extra tips nodig, just enjoy!

Icon Fire
Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker opΒ social media en tagΒ @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.