Natural booster

  • 5min
  • 350ml
  • Easy

Deze zelfgemaakte natuurlijke booster heb ik altijd in huis om de winterkwaaltjes te verlichten! Da’s een bom aan anti-oxidanten en ideaal bij snotneuzen, hoestjes, zware maag… deze kruidenhoning helpt je door alles!

Ingrediënten (350ml)

350 g rauwe honing
2 kl kurkuma poeder
1 kl gemberpoeder
1 tl saffraandraadjes

Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten goed onder elkaar.

Bewaar op een donkere plaats in een gesloten pot. Eet elke dag een koffielepel.

Rauwe honing wordt gebruikt vanwege de natuurlijke antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen. Het kan helpen bij het verzachten van keelpijn en hoest.

Kurkuma, gember en saffraan hebben allemaal ontstekingsremmende eigenschappen en kunnen helpen bij het versterken van het immuunsysteem. Ze bevatten ook antioxidanten die het lichaam kunnen beschermen tegen schadelijke vrije radicalen.

De Natural Booster kan enkele maanden tot een jaar houdbaar zijn als hij op de juiste manier wordt bewaard. Controleer echter altijd de houdbaarheidsdatum van de gebruikte honing en zorg ervoor dat de booster goed blijft ruiken en er goed uitziet voordat je het consumeert.