Rabarber aardbei yoghurt ontbijtpops
10min / 1 nacht freezer
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?250 aardbeien
250 g rabarber
2 el agavesiroop
200 g kokosyoghurt
3 el geroosterde havermout
Je winkelwagen is leeg
10min / 1 nacht freezer
•Easy
Wil je zelf aan de slag met rabarber aardbei yoghurt ontbijtpops? Ontdek het volledige recept hier!
250 aardbeien
250 g rabarber
2 el agavesiroop
200 g kokosyoghurt
3 el geroosterde havermout
250 aardbeien
250 g rabarber
2 el agavesiroop
200 g kokosyoghurt
3 el geroosterde havermout
Doe de rabarber en aardbei in stukjes met de agavesiroop in een pan.
Laat 5 min pruttelen tot je een compote krijgt, laat afkoelen. Mixen hoeft niet.
Vul de ijsvormpjes met de compote en de yoghurt, duw de havermout erin.
Laat 1 nacht opstijven in de freezer. Bewaar bevroren in de freezer.
De havermout vervangen door granola smaakt ook heel lekker!
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!