Rode bietenlatte

Favorieten

5min

Easy

Ontdek het recept van Sofie voor de heerlijke en kleurrijke rode bietenlatte. Een kleurrijk genot voor elke dag!

Ontdek het recept van Sofie voor de heerlijke en kleurrijke rode bietenlatte. Een kleurrijk genot voor elke dag!
Kitchen must haves

Ingrediënten

Wat heb je nodig?
Aantal: 1 kop

180 ml melk naar keuze (bv. ongezoete cashewmelk)
1 tl geraspte gember
1 tl appelsienzeste
1 tl citroenzeste
1 el gekookte biet of 1 tl Biotona biologisch rode biet concentraat
snuifje rode biet poeder, cacaopoeder of kaneel voor de afwerking

180 ml melk naar keuze (bv. ongezoete cashewmelk)
1 tl geraspte gember
1 tl appelsienzeste
1 tl citroenzeste
1 el gekookte biet of 1 tl Biotona biologisch rode biet concentraat
snuifje rode biet poeder, cacaopoeder of kaneel voor de afwerking

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Kook de melk, gember, appelsien- en citroenzest gedurende 2 minuten op een laag vuur.

Voeg de rode biet toe.

Giet warm water in een blender en giet weer uit.

Doe het melkmengsel en de rode biet in de blender.

Blend het geheel gedurende 30 seconden.

Giet de rode bietenlatte in kleine kopjes.

Werk af met poeder naar keuze.

Tips

Geen extra tips nodig, just enjoy!

Icon Fire
Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.