Tongrolletjes met currysaus en gestoomde groenten

  • 30min
  • 4P
  • Easy

Ingrediënten (voor 4 personen)

12 tongrolletjes
1 pakje broccolini
2 wortels
1 wit van prei
2 selder stengels
¼ pompoen
2 handvol sugar snaps
1 kleine venkel

Sausje:
100 ml melk
100 ml kokosroom
1 kl gele curry poeder
Peper en zout

Garnituur:
Een paar takjes dille

Bereidingswijze

Snij alle groenten in fijne schijfjes en leg in een stoomschaal.

Kruid de tongrolletjes en rol ze op rond 2 vingers en leg ze in een schaal besprenkeld met wat olijfolie.

Laat de vis en de groeten 10 minuten stomen.

Doe alles voor de saus in een potje, laat even koken, kruid bij.

Serveer de groenten en de tongrolletjes op een bord.

Schuim de saus op met staafmixer en serveer erbij.

Werk af met takjes dille.

Indien je het als voorgerecht serveert, geef dan 4 tongrolletjes per persoon . Voor een hoofdgerecht is het beter om er 6 te serveren.

Partners

In samenwerking met AEG