Rol je bladerdeeg uit tussen 16 à 27 cm, andere afmetingen maken je sticks groter of kleiner dus maak je niet te druk daarrond.
Bestrijk je bladerdeeg heel licht met dorure.
Bestrooi met de fijn gemalen cheddar kaas, de parmezaanse kaas, lookpoeder en salie.
Plooi mooi toe zodat je een band hebt gevuld met kaas en look.
Bestrijk lichtjes met dorure, en plooi weer toe zodat je een vierkant krijgt.
Rol deze verder weer uit tot een rechthoek zodat ingrediënten en bladerdeeg goed aan elkaar hangen.
Steek weer in koelkast om op te stijven.
Snij nu met gekarteld rolletje bandjes van een kleine centimeter.
Draai ze op zichzelf rond en leg op bakplaat. Duw de uiteinden lichtjes vast op plaat zodat ze niet loskomen.
Bak 18-20 min af op 180°.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.