Pannenkoekspiesjes met Framboos
30min
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?500 ml melk
4 eieren
20 g suiker
10 g vanillesuiker
2 g zout
240 g bloem
2 el olie
500 g frambozen
50 g suiker
50 ml water
250 g zure room
Je winkelwagen is leeg
30min
•Easy
Ontdek hoe je feestelijke pannenkoekspiesjes met frambozen maakt, een heerlijke en leuke traktatie voor jong en oud!
500 ml melk
4 eieren
20 g suiker
10 g vanillesuiker
2 g zout
240 g bloem
2 el olie
500 g frambozen
50 g suiker
50 ml water
250 g zure room
500 ml melk
4 eieren
20 g suiker
10 g vanillesuiker
2 g zout
240 g bloem
2 el olie
500 g frambozen
50 g suiker
50 ml water
250 g zure room
Meng alle ingrediënten voor het pannenkoekendeeg snel en gemakkelijk in een blender of met een mixer. Dit geeft je extra tijd om een oogje in het zeil te houden bij de kinderen.
Laat het pannenkoekendeeg een halfuur rusten en zeef het daarna.
Bak de pannenkoeken aan beide kanten op matig vuur en stapel ze op een bord.
Verwarm de frambozen, suiker en water op een zacht vuurtje. Kook het geheel kort en mix het tot een heerlijke coulis.
Leg twee pannenkoeken op een bord en besmeer ze met zure room en een beetje frambozencoulis. Bewaar wat coulis voor de finishing touch.
Rol de pannenkoeken stevig op en snijd ze in plakjes van twee centimeter.
Rijg de pannenkoekenrolletjes op twee satéstokjes en giet de overgebleven coulis eroverheen.
Naast zoet beleg kunnen pannenkoeken ook met hartige ingrediënten worden geserveerd. Maak er een feest van voor jong en oud!
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!