Je winkelwagen is leeg
10min
Easy
Geniet van een klassieke Daiquiri met deze eenvoudige en heerlijke cocktailrecept. Perfect gebalanceerd en verfrissend.
50 ml Bacardi Carta Blanca 25 ml limoensap 20 ml simple siroop (suikersiroop)
Suikersiroop maken: Meng gelijke delen suiker en water en blend met een handmixer tot de suiker volledig is opgelost.
Mixen: Vul een cocktailshaker met ijs en voeg de Bacardi Carta Blanca, limoensap en suikersiroop toe.
Schudden: Schud krachtig gedurende 10-15 seconden.
Serveren: Zeef de cocktail in een ijskoud coupetteglas.
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Voor dit recept
Voor een extra koude en verfrissende ervaring, kun je het glas vooraf koelen in de vriezer. Gebruik vers limoensap voor de beste smaak. Experimenteer met de verhoudingen van de ingrediënten om je perfecte balans te vinden.
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!