Dalgona tiramisu koffie
15min
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?2 boudoirs
2 el oploskoffie
2 el kokosbloesemsuiker
Ongezoete Cacaopoeder
2 el warm water
2 glazen melk
4 cl Amaretto
Ijsblokken
Je winkelwagen is leeg
15min
•Easy
Wil je zelf aan de slag met dalgona tiramisu koffie? Ontdek het volledige recept hier!
2 boudoirs
2 el oploskoffie
2 el kokosbloesemsuiker
Ongezoete Cacaopoeder
2 el warm water
2 glazen melk
4 cl Amaretto
Ijsblokken
2 boudoirs
2 el oploskoffie
2 el kokosbloesemsuiker
Ongezoete Cacaopoeder
2 el warm water
2 glazen melk
4 cl Amaretto
Ijsblokken
Doe de kokosbloesemsuiker, oploskoffie en warm water in een mengkom.
Mix alles met de handmixer tot je coffee clouds krijgt.
Vul je glas met ijsblokken, vul met melk en amaretto.
Zeef er wat cacaopoeder over en voeg de coffee clouds toe.
Werk af met een boudoir koekje.
Geen extra tips nodig, just enjoy!
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!