Doorgeef chocoladetablet

Favorieten

2u15

Breek een stuk af, geef de chocoladetablet door en zorg dan dat die weer snel in jouw handen terechtkomt! Ontdek het recept hier!

Breek een stuk af, geef de chocoladetablet door en zorg dan dat die weer snel in jouw handen terechtkomt! Ontdek het recept hier!
Kitchen must haves

Ingrediënten

Wat heb je nodig?
Aantal:

80 ml kokosolie
70 g ongezoete cacaopoeder
1 vanillestokje
0.5 tl zeezout
1 el agavesiroop
50 g kokosbloesemsuiker (dit is fijner dan gewone suiker )
geroosterde noten, zaden en gedroogd fruit naar keuze om erover te strooien (pistache, cashew, pecan, sesam, hazelnoot, amandelen, pompoenpitten, gedroogde aardbei …)

80 ml kokosolie
70 g ongezoete cacaopoeder
1 vanillestokje
0.5 tl zeezout
1 el agavesiroop
50 g kokosbloesemsuiker (dit is fijner dan gewone suiker )
geroosterde noten, zaden en gedroogd fruit naar keuze om erover te strooien (pistache, cashew, pecan, sesam, hazelnoot, amandelen, pompoenpitten, gedroogde aardbei …)

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Smelt de kokosolie in een pannetje (niet te warm).

Meng er de cacaopoeder, agavesiroop, zout en als laatst de suiker onder. Meng goed onder elkaar tot een glanzende massa.

Giet in een rechthoekig bakje of schaaltje bekleed met keukenfolie. Gebruik hiervoor een notenbakje of chocoladevorm. Je vindt er heel wat online.

Bestrooi met je favoriete toppings.

Laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast.

Ontvorm net vooraleer je de tablet gaat serveren.

Tips

Serveer met servetjes, want smelt net iets sneller dan gewone chocolade. Om je vingers bij af te likken.

Icon Fire
Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.