Gebakken langoesten en bullit de peix – Sangria Ibiza style
sangria: 15min gerecht: 30min
•Next Level
Wat heb je nodig?
½ l vers vruchtensap van banaan en sinaasappel
1 banaan
½ ananas
1 sinaasappel
1 appel
100 g rood fruit (frambozen, aardbei, …) geflambeerd met 10 cl cointreau
5 cl cointreau
5 cl brandy
5 cl martini
1 fles (droge) cava Brut
3 Langoesten +- 700g per stuk
verse chili naar smaak
200 ml olijfolie
snuifje zout
partjes limoen
(Voor 10 personen, in totaal mag je 5 kg vis tellen)
Bullit de peix
Zeebaars
1 rode poon
1 goudbrasem
5 inktvissen
1 grote schartong
1 lipvis
1 zonnevis
3 roggevleugels (eigenlijk zijn alle vissoorten met een sterke smaak ook goed)
3 uien
4 gepelde tomaten
snuifje gele kleurstof
700 g ronde rijst
Aioli
1 grote bol look
2 el zout
6 el olijfolie