Glutenvrije havermoutpannenkoeken
30min
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?125 g havermout glutenvrij
2 eieren
500 ml cashewmelk (of melk naar keuze)
1 vanillestok
1 snuif zout
50 g agave of ahornsiroop
Kokosolie om te bakken
Je winkelwagen is leeg
30min
•Easy
Glutenvrije havermoutpannenkoeken met lekker veel vezels, zo gemakkelijk om te maken en heerlijk! Ontdek het recept.
125 g havermout glutenvrij
2 eieren
500 ml cashewmelk (of melk naar keuze)
1 vanillestok
1 snuif zout
50 g agave of ahornsiroop
Kokosolie om te bakken
125 g havermout glutenvrij
2 eieren
500 ml cashewmelk (of melk naar keuze)
1 vanillestok
1 snuif zout
50 g agave of ahornsiroop
Kokosolie om te bakken
Doe alle Ingrediënten in een blender en mix tot alles fijne structuur, en je kan beginnen bakken -:) Ik zei het toch, zo makkelijk!
Verwarm je koekenpan goed en vet in met wat kokosolie. Giet wat deeg in de pan en draai wat rond. Laat eerst goed bakken, anders ga je ze niet makkelijk kunnen flippen. Draai ze om en laat nog even bakken
Bak het deeg op dezelfde manier helemaal op? Serveer met ahornsiroop of je favo toppings. Ik steek ze ook graag de brooddoos van Grace en she loves it!
Geen extra tips nodig, just enjoy!
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!