Je winkelwagen is leeg
15min
Hibiscus siroop is lekker op je ontbijtgranen, met spuitwater en in cocktails of mocktails. Zo maak je het gemakkelijk zelf!
150 ml water
150 ml fijne suiker
2 el gedroogde hibiscus bloemen
Breng water aan de kook, voeg de bloemen en suiker toe en haal de pan van het vuur. Roer even door en laat afkoelen.
Zeef de siroop door in een flesje en bewaar in koelkast (meer dan 1 maand houdbaar).
Lekker op je ontbijtgranen, met spuitwater en in cocktails of mocktails.
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Voor dit recept
Geen extra tips nodig, just enjoy!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!