Italiaans stoofvlees met stoemp van prei, pastinaak en rozemarijn
2u30
•Next Level

Een heerlijke ontbijtbox vol liefde, de nieuwste Philips airfryer met stoomfunctie of mijn handgemaakte messen uit Thailand?
Wat heb je nodig?
STOOFVLEES
1200 g rundsstoofvlees
peper en zout
klontje boter
1 fijngesneden grote zoete ui
3 teentjes knoflook, fijngesnipperd
2 eetlepels bloem
300 ml rode wijn
300 ml kalfsfond
400 g tomatenblokjes uit blik
1 koffielepel gedroogde oregano
5 kruidnagels
1 à 2 eetlepels balsamicocrème
70 g geconcentreerde tomatenpuree
STOEMP
600 g pastinaak geschild en grof gesneden
600 g fijngesneden preistengels
2 teentjes fijngesnipperde knoflook
1 eetlepel fijngesneden rozemarijn
3 eetlepels zachte olijfolie
klontje boter
peper en zout