Mocktail Mint Gimber
10min
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?20 cl vers appelsap
20 cl citroen
7 cl orgeat siroop
20 cl Gimber
takjes munt
2 limoenen
Ijsblokken
Je winkelwagen is leeg
10min
•Easy
Wil je zelf aan de slag met mint-Gimber mocktail aka Gracie Sweetie? Ontdek het volledige recept hier!
20 cl vers appelsap
20 cl citroen
7 cl orgeat siroop
20 cl Gimber
takjes munt
2 limoenen
Ijsblokken
20 cl vers appelsap
20 cl citroen
7 cl orgeat siroop
20 cl Gimber
takjes munt
2 limoenen
Ijsblokken
Vul een kan met wat takjes munt en knijp daarin 2 limoenen in partjes uit. Voeg 20 cl vers appelsap toe. Voeg 20 cl citroen toe. Voeg 7 cl orgeat siroop toe. Voeg 20 cl Gimber toe.
Goed roeren, en de kan tot aan de rand opvullen met ijs van goede kwaliteit.
Afwerken met munt en smakelijke ijsblokjes die je gemaakt hebt door Biotona blauwe bessensiroop en water in te vriezen.
Serveer in een glas naar keuze, met rietje en eetbaar bloemetje.
*Volwassenen kunnen in het glas 5 cl Cachaça toevoegen om het wat te pimpen 😉
Geen extra tips nodig, just enjoy!
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!